Agenda
 Wekelijks
 Utrecht

A W A K E N
Let op: woensdag 10 en mogelijk 17 juli dansen we in de Herenweg 10, Utrecht
We dansen wekelijks, tenzij anders aangegeven.
De deur is open, je bent welkom zonder aanmelden.

wekelijks woensdagochtend
09:30 - 11:30
zaal open vanaf 09:15 uur
Let op: woensdag 10 en mogelijk 17 juli  dansen we in de Herenweg 10, Utrecht

Midden in de week twee uur dansen, om je lichaam 'wakker' te maken. Om je te verbinden met alles wat je lichaam wil laten voelen. Je lichaamstaal leren kennen. Verzachten, ontvangen, volgen. Welkom ✿
Locatie: Dans Centrum Utrecht
Monseigneur van de Weteringstaat 13-A, Utrecht
Let op: woensdag 10 en mogelijk 17 juli dansen we in de Herenweg 10, Utrecht

DEEPER

Nog geen nieuwe data

zaterdagochtend 
09:30 - 12:30 uur
Data volgen

Af en toe op zaterdagmorgen een half uur langer dansen, twee-en-half uur om dieper in je dans te komen. Meer in je overgave.
We dansen een ruim uur met begeleiding en daarna een ruim uur zonder begeleiding, met af en toe een aansporing.
Je bent van harte welkom.

Dance for a Vision

volgt in 2024


Je openen voor wat zich wil ontvouwen, wat zich wil openbaren aan jou, in jouw leven. Er is geen doel, er is geen moeten. Er is je overgave aan jouw dans. Dansen om je lichaam ontvankelijk te maken. Dansen om je hart te laten stralen. Dansen om je geest vrij te maken. Dansen om je pure zijn te herinneren. Dansen om jezelf te ontmoeten in wie je in essentie bent.

KERST

volgt in 2024

Je kerstdagen starten met een heerlijke dans met jezelf. Om dromen, verlangens in het licht te brengen. We ronden af met een potpuck voor wie wil

VrouwEnHart

Nog geen nieuwe data

volgt

Dans de 5Ritmes als sleutel om je hart en lichaamstaal te leren begrijpen. Dansen leert je om weer vertrouwen te krijgen in je lichaam. Je bent van Harte welkom! Week in, week uit, het hele jaar door.
Als er een les uitvalt staat dit in de "agenda van deze maand". Deze vind je in de rechter zijbalk van elke andere pagina

 Maandelijks
 geen planning    
 Workshops

Permission
Silvija Tomcik
2024: March 15-17, Utrecht

3 day Heartbeat, weekend workshop "We will immerse more deeply into the medicine of the Flowing Rhythm; and all its Rhythms, that supports us in giving ourselves the permission of being and how to follow it fully. We will find our roots deeper in the Courage that can ground any fear we have, especially the fear to feel our hearts."
 Wisselende Nederlandse Docenten
Sweat Your Prayers

UTRECHT

Twee uur lang heerlijk jouw dans dansen. Elke keer een andere 5R docent die de muziek verzorgt en de body parts begeleid. Iedere laatste zondag van de maand 11.00-13.00 uur.